MARTILI Malzemeler:
Fo Portakal Aromalı Şurup 2 cl Ananas Suyu 8 cl Fo Limon Sosu 2 cl Yapılışı : Karışım shakera buz ilave edilerek karıştırılıp uygun bardağa bardağa aktarılır. Arzu edilen garnitür ile dekore edilip servise hazırlanır.
TEKILA SUNRISE Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl Fo Nar Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Karışım shakerda karıştırılır ve kokteyl bardağına aktarılır. Fo Nar Aromalı Şurup sonradan eklenir. Uygun garnitür ile dekore edilirek servis edilir.
ARTEMIS Malzemeler:
Ananas Suyu 8 cl Krema 2 bk Fo Çilek Aromalı Şurup 2 cl Fo Şeftali Aromalı Şurup 1 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır, garnitürlemeden sonra servis edilir.
PINA COLADA Malzemeler:
Ananas Suyu 8 cl Fo Hindistan Cevizi (Coco Blanc) Sosu 2 cl Fo Süt 4 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz eklenerek hazırlanır ve uygun bardakta arzu edilen garnitürleme yapılarak sunum gerçekleştirilir.
SPIDERMAN Malzemeler:
Portakal Suyu 6 cl Ananas Suyu 6 cl Fo Tonik Aromalı Şurup 1 cl Fo Şeker Şurubu 2 cl Yapılışı : Karışım shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa dökülür. Fo Tonik Aromalı Şurup ilave edilip garnitürlenir ve servise hazır hale getirilir.
SEX ON THE BEACH Malzemeler:
Fo Şeftali Aromalı Şurup 2 cl Portakal Suyu 8 cl Fo Nar Aromalı Şurup 1 cl Yapılışı : Ürünler, buz ilavesi yapılarak shakerda karıştırılır ve bardağa aktarılır. İstenilen süsleme yapılarak servise hazır hale getirilir.
DRAGON Malzemeler:
Double Ekspresso Süt 5 cl Fo Vanilya Aromalı Şurup 3 cl Yapılışı : Ürünler, blenderda bol buz ile karıştırılır ve garnitürlenerek servis edilir.
KIWI COOLER Malzemeler:
Fo Kivi Aromalı Şurup 2 cl Fo Limon Sosu 2 cl Sade gazoz Yapılışı : Sade gazoz hariç diğer içecekler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak üzerine gazoz ilavesi yapılır. Garnitürlenerek servis edilir.
MELON FROZEN Malzemeler:
Portakal Suyu 3 cl Ananas Suyu 2 cl Fo Kavun Aromalı Şurup 3 cl Kavun 2 Dilim Yapılışı : Kavun blendrda bol buz ilave edilerek karıştırılıp bardağa aktarılır. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
CASSIS SPECIAL Malzemeler:
Fo Limon Sosu 1,5 cl Fo Frenk Üzümü Aromalı Şurup 2 cl Fo Sade Gazoz 8 cl Yapılışı : Sade gazoz hariç diğer ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır. Sade gazoz eklenip garnitürlendikten sonra servis edilir.
MINTH GARDEN Malzemeler:
Fo Limon Sosu 2 cl Fo Nane Aromalı Şurup 2 cl Tonik 8 cl Yapılışı : Tonik hariç karışım buz ilavesi ile shakerda hazırlanır. Bardağa aktarılan karışıma tonik ilave edilir ve nane yapraklarıyla garnitürlenerek servise hazır hale getirilir.
FRESH GREEN Malzemeler:
Limonata 8 cl Fo Yeşil Elma Aromalı Şurup 3 cl Yapılışı : Karışım bardakta bol buz ilave edilerek hazırlanıp üzerine limonata eklenir. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
BLUE DAQUIRI Malzemeler:
Ananas Suyu 4 cl Fo Limon Sosu 2 cl Fo Turunç Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Karışım buz ilave edilerek shakerda hazırlanır, garnitür ile dekore edilir ve servise hazır hale getirilir.
WATER MELON FROZEN Malzemeler:
Portakal Suyu 4 cl Karpuz 3 Dilim Fo Karpuz Aromalı Şurup 3 cl Yapılışı : Ürünler blendra konulup, bol buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
TRANSPARAN Malzemeler:
Fo Hindistan Cevizi (Coco Regular) Aromalı Şurup 2 cl Fo Turunç Aromalı Şurup 1 cl Sade Gazoz Yapılışı : Ürünler bol buz ile shakerda karıştırılıp uygun bardağa aktarılır. Sulandırılmış Fo Turunç Aromalı Şurup kokteylin üstünde kalacak şekilde eklenir ve garnitürlenerek servis edilir.
MAI-TAI Malzemeler:
Fo Acıbadem Aromalı Şurup 2 cl Portakal Suyu 8 cl Fo Nar Aromalı Şurup 1 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır, garnitürlemeden sonra servis edilir.
EMOTION Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl Fo Damla Sakızı Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Karışım shakera buz ilave edilerek hazırlanır ve kokteyl bardapına aktarılır. Garnitürlemeden sonra servis edilir.
MAGIC APRICOT Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl Fo Limon Sosu 1,5 cl Fo Kayısı Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır ve garnitürlendikten sonra servise sunulur.
SCORPION Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl Fo Limon Sosu 1,5 cl Fo Kayısı Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır, garnitürlemeden sonra servis edilir.
PLANTER'S PUNCH Malzemeler:
Fo Ananas Aromalı Şurup 2 cl Portakal Suyu 5 cl Fo Limon Sosu 1 cl Fo Nar Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Karışım shakera buz eklenerek hazırlanır ve kokteyl bardağına aktarılır. Dekore edildikten sonra servis edilir.
TROPIC FANTASY Malzemeler:
Süt 8 cl Fo Tropikal Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Ürünler buz ilave edilip, kokteyl bardağına aktarılır. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
GIN-TRAMIS Malzemeler:
Ananas Suyu 8 cl Fo Tiramisu Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Ürünler buz ilave edilen shakerda hazırlanır ve bardağa aktarılır. Garnitür ile dekore edilerek servis edilir.
DARK SEA Malzemeler:
Fo Karadut Aromalı Şurup 2 cl Sade Gazoz 8 cl Yapılışı : Krışım buz ile shakerda karıştırılarak uygun bardağa aktarılır. Garnitür ile dekore edilir ve sunumu gerçekleştirilir.
EGZOTIC ANTALYA Malzemeler:
Ananas Suyu 4 cl Portakal Suyu 4 cl Fo Armut Aromalı Şurup 2 cl Fo Limon Sosu 1 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır. Garnitürlendikten sonra servis edilir.
ANT07 Malzemeler:
Fo Fındık-Karamel Aromalı Şurup 2 cl Elma Suyu 8 cl Yapılışı : Shakera eklenen bol buz ile karışım hazırlanır ve bardağa aktarılır. Uygun garnitür ile süslenerek servis edilir.
POLISH OF THE NIGHT Malzemeler:
Elma Suyu 8 cl Fo Kayısı Çekirdeği Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Karışım long drink bardağa bol buz ilave edilerek hazırlanır. Uygun garnitürlemeden sonra servise hazır hale getirilir.
MAPLE BREZE Malzemeler:
Ananas Suyu 6 cl Süt 4 cl Fo Akçaağaç Aromalı Şurup 2 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır. Garnitürlemeden sonra servis edilir.
WINGS OF THE KING Malzemeler:
Fo Frambuaz Aromalı Şurup 2 cl Fo Greyfurt Suyu 8 cl Yapılışı : Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır. Arzu edilen süsleme yapılarak servise hazırlanır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Durma !!! Hadi sende yaz birşeyler...