Dana Jambonlu Kremalı Makarna
(Doruk CHEF)
Malzemeler
1 Paket Kepekli Spagetti
1Paket Krema
200 gr. Jambon
200 gr Toz Yada Blok Parmesan Peyniri
50 ml Kırmızı Şarap
Zeytinyağı
Tuz veDeğirmen Karabiber
Hadi Hazırlayalım;
İlk Önce Kepekli Makarnamızı Kaynamış veTuz Eklenmiş Suya Atıyoruz. Makarnamızı 8 dk Haşladıktan sonra Aldante şekilde Süzüyoruz bu sırada ısınmış bir wok tavaya zeytinyağını koyduktan sonra içerisine Jambonları atıyoruz Bir iki çevirmeden sonra içerisine şarabı ekleyip alevlendiriyoruz.Devamında kremamızı ekledikten 1dk sonra Makarnamızı bu tavaya aktarıyoruz ve malzemeler karıştıktan sonra servise hazırız.Tabaklama işleminde makarnamızın üzerine Parmesan rendesi ve taze çekme karabiber ekliyoruz ,bir biberiye dalıyla yada toz fesleğen ile işlemi sonlandırıyoruz. Mutfaktaki mükemmel koku ile bir anda kendinizi masa başında bulabilirsiniz. Demiş olalım
Hadi Kolay Gelsin...
KINGOFTHEKITCHEN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Durma !!! Hadi sende yaz birşeyler...