FACEBOOK: facebook.com/kingofthekitchenturkey INSTAGRAM: instagram/kingofthekitchenturkey

Reklam

1 Ekim 2014 Çarşamba

ANTEP USÜLÜ PİRZOLA


Eveeet Bayram Yaklaşıyor. Bununla birlikte Kavurmalar,Pirzolalar,Biftekler,Antrikotlar Gün yüzünde Pişecekleri sırayı bekliyorlar.Tabiki ilk öncelik Kurban Görevini Yerine Getirmek Yani Etlerimizi Yiyemeyenlerle Paylaşmakla başlıyor.Ve daha sonra elimizde kalan etleri değerlendirmek için önerilere sıra geliyor.Bu ilk Tarifimizle Bayram Haftası Paylaşımlarımıza Başlıyoruz.

ANTEP USÜLÜ TERBİYELİ PİRZOLA

Malzemeler:
500gr Kuzu Pirzola

Sos İçin:
Domates ve Biber Salçası
Sarmısak
Zeytinyağı
Pul Biber
Tuz

Ve Tarifimiz...

 Öncelikle Sos malzemelerimizi hazırlayıp harmanladıktan sonra 1 gün boyunca buzdolabında bekletiyoruz.
Pirzolalarımızı fazla harlı olmayan kömür ateşinde 10 dk. kadar (ikiyüzüde eşit olacak şekilde) pişiriyoruz.
Hepsi Bu kadar bundan sonraki iş oturup etlerimizi afiyetle yemek...

Not: Paylaşmadan Bereket Olmaz. Kurban Bayramında Etleri Yerken Yiyemeyenleride düşünerek Etlerimizi Paylaşalım Hep Birlikte Mutlu Bayramlar Yaşayalım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Durma !!! Hadi sende yaz birşeyler...