Kuzu Etinin En Güzide Lezzetlerinden KÜŞLEME
180-200 gr Kuzu Eti (Sırt Bölümünden)
1 Diş Sarmısak
1 Tatlı Kaşığı Karışık Salça (Domates-Biber)
1 Fincan Zeytinyağı
Kekik
Pul Biber
Tuz
Kuzunun Sırtından alınan ( Küşleme ) Kuzu eti tüm malzemelerle birlikte marine edilir.Buzdolabında bir gün bekletildikten sonra Izgarada her iki tarafıda Eşit kızaracak şekilde 8-10 dk pişirilir. Bu lezzet bayram sofralarınıza damaklarda kusursuz bir lezzet bırakacak hemde midenizi bayram ettirecek Afiyetle...
KINGOFTHEKITCHEN
Not:Kurban Bayramında Etleri Yerken Yiyemeyenleride düşünerek Etlerimizi Paylaşalım Hep Birlikte Mutlu Bayramlar Yaşayalım...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Durma !!! Hadi sende yaz birşeyler...